1. Junior Disco na Laguně

Restaurace Laguna v roce 2007 spustila spoustu hudebních akcí. Jednou z akcí konanou co 14 dní v neděli je JUNIOR DISCO. Tato akce je především pro malé děti.

Restaurace Laguna v roce 2007 spustila spoustu hudebních akcí. Jednou z akcí konanou co 14 dní v neděli je JUNIOR DISCO. Tato akce je především pro malé děti. Rodiče si můľou posedět u kávy a zatím se jejich děti baví na dětskou hudbu. Další akce je 28.01., 11.02., 25.02.2007 vľdy od 14:00 - 18:00.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska