Cestovatel Pavel Klega z Hlučína je již rok na své cestě světem a prošel 20 zemí

Rok na cestě! Na cestě pravdy, na cestě k sobě samému, na cestě života. Rok života v přitomnosti, totálního naplnění a maximálního pocitu štěstí. Každý den zažívám dobrodružství, epickou odyseu, procházky rájem a muka v pekle. Jsem tak vděčný. Prosím, tento příběh je třeba sdílet. Díky!

16 000 km, 11 442 videí, 6466 fotek, 200 stopnutých aut, 20 navštívených zemí. 1 ukradená GoPRO a 13 000 Kč. 24 hodin ve vazbě. 4x zadržen a vyšetřován na policii. Zažil jsem -20°C na Kavkaze a +50°C v Kuvajtu. Jednou jsem překročil hranici nelegálně. Překročil jsem lhůtu íránského víza. Uplatili jsem policejního kapitana. 4x jsem byl v televizi. Dojil jsem ovci, krávu a velbloudici. Kouřil jsem opium. Byl jsem na 8 svatbách. Koupal jsem se v 6 mořích. Spal jsem v katakombách, na střeše domu, v nemocnici, ve škole, na universitě, v mešitě, na vrcholu hory, v hotelu zadarmo, na poušti pod 5 milióny hvězd, u cesty, v opuštěné hradní věži.

Další na řadě je země faraonú a pyramid a s ní začínající Africká expedice.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska