Den se složkami integrovaného záchranného systému

klikni pro velký obrázek

29. 5. 2015 od 9.30 do 14.30 hodin na parkovišti před Sportovně rekreačním areálem Hlučín - Ukázky práce policejních a záchranářských psů, předvedení jízdního oddílu městských strážníků z Ostravy nebo prezentace hasičské i policejní techniky

Ukázky práce policejních a záchranářských psů, předvedení jízdního oddílu městských strážníků z Ostravy nebo prezentace hasičské i policejní techniky budou na programu Dne se složkami integrovaného záchranného systému.
Bude se konat v pátek 29. května od 9.30 do 14.30 hodin na parkovišti před Sportovně rekreačním areálem v Celní ulici. Akce je určena pro děti z mateřských, základních a středních škol z Hlučína a okolí a také pro širokou veřejnost.
„Kluky určitě bude zajímat třeba policejní auta včetně speciálního vozidla sloužícího k odhalování silničních pirátů. Návštěvníkům akce se většinou líbí také zásah složek integrovaného záchranného systému při dopravní nehodě, tentokrát ho předvedou i s praktickou ukázkou vyproštění zraněné osoby z havarovaného vozidla,“ přiblížil program velitel Městské policie Hlučín Luděk Olšovský. Akci pořádá město Hlučín společně s Hasičským záchranným sborem MSK, Sportovně rekreačním areálem a Záchranným útvarem Hlučín.
 
Ivana Gračková
tisková mluvčí města Hlučína
 

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska