Dětský maąkarní ples s hasiči

V neděli 6.2.2005 se sešli rodiče s dětmi a hasiči na tradičním maškaráku věnovaného všem dětem. Účast byla opravdu hojná na parketu se prostřídalo 220 dětí z nichľ tomu nejmladšímu indiánkovi byly teprve 4 měsíce.

V neděli 6.2.2005 se sešli rodiče s dětmi a hasiči na tradičním maškaráku věnovaného všem dětem. Účast byla opravdu hojná na parketu se prostřídalo 220 dětí z nichľ tomu nejmladšímu indiánkovi byly teprve 4 měsíce. Pro děti byla připravena spousta báječných písniček a tanečních či pěveckých soutěľí. Kaľdý kdo měl tu odvahu vystoupit na pódiu obdrľel sladkou odměnu. V jednu chvíli však tréma z dětí opadla a pódium bylo naprosto přeplněné.  
 
Další zajímavá soutěľ prověřila maminky v nafukování balónků a tatínky ve skocích v pytli a i pro ně byla připravena zajímavá cena. Nechybělo tradiční vyhlášení nejlepší masky z níľ naprostou jedničkou byly dvě jeptišky, mýval a čertík. Kaľdopádně musím uznat, ľe kaľdá maska byla jedinečná, coľ v závěru hasiči ocenili a všechny děti obdařili dortíky, sladkostmi a sladkým pečivem, aspikovou bábovičkou a pitíčkem. Na děti čekala také bohatá tombola se spoustou hraček a dobrůtek.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska