Hlučín se loučí s Pavlem Řehou

Radní a zastupitel města Hlučína, ale hlavně otec, manžel, kamarád, šestačtyřicetiletý Pavel Řeha podlehl v pátek 12. srpna těžké nemoci. Se smutkem v srdci se s ním loučí jeho spolupracovníci z hlučínské radnice, na které ode dneška visí černý prapor.

"Je to bolestná ztráta. Bude mi chybět jako člověk i jako zarputilý parťák v diskuzích o budoucnosti Hlučína, které jsme vedli na radě města. Cítím s jeho rodinou a je mi těžko, že nedokážu najít ta správná slova útěchy," řekla jeho stranická kolegyně, místostarostka Blanka Kotrlová. 
"Ta informace se mi dnes zdála neuvěřitelná. Ještě před nedávnem s námi seděl na jednáních v jedné místnosti a přestože už byl hodně nemocný, bojoval urputně za své názory. Chci vyjádřit soustrast celé jeho rodině a všem blízkým," řekl starosta Pavel Paschek. 
Pavel Řeha byl rodákem z Hlučína, bydlel v Malánkách. Pracoval jako bankovní  specialista a úvěrový poradce, dělal ředitele ve firmách Frenštátská lesní a poté Frenštátská realitní, poslední tři roky se věnoval správě pohledávek. V roce 2014 kandidoval v komunálních volbách do Zastupitelstva města Hlučína za hnutí ANO, byl zvolen radním města.  
Poslední rozloučení s Pavlem Řehou se uskuteční v úterý 16. srpna v 11 hodin ve smuteční síni na hřbitově v Hlučíně - Březinách.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska