KRÁDE®E v Hlučíně

Auto nalezeno, lupič stále na útěku!

Váľení čtenáři tohoto článku. Jak jistě víte, ľe dne 8.1.2007 byla zjištěna a nahlášená krádeľ garáľe a Komenskéko ulici v Hlučíně. Z garáľe bylo odcizeno auto značky Chrysler, skůtr Keeway, kočárek pro dvojčátka, autosedačky a motoristické přilby. Pachatel byl neznámý.

Dnes 18.01.2007 kolem 11 hodiny bylo odcizené auto spatřeno Lumírem H. v Ostravě- Nová Ves. Automobil vyjel od garáľí v této lokalitě, řidič Lumír H. v uľitkovém vozidle červené barvy značky FIAT ho spatřil, takľe ho pronásledoval. Odcizený automobil mu po chvíli zmizel v Ostravě - Mariánské Hory ul. Novinářská, projel se tedy bočními ulicemi a najednou odcizené auto vyjelo z boční cesty a podřelo přední plasty, viz foto níľe. Odcizené auto ujíľdělo velkou rychlostí od místa střetu a cestou nabouralo policejní vůz. Opět ho to ale nezpomalilo. O kousek dál prchající pachatel málem přejel policistu, který se ho snaľil zastavit. Odcizený vůz  zastavila nehoda zeleného auta, které ho odhodilo na zaparkované vozy Ford Mondeo a Škoda Favorit. Pachatel z místa nehody utekl. a prolítl skleněnými dveřmi v panelovém domě. Aby se dostal ven, proskočil i druhou skleněnou výplní. Svlekl zakrvácenou bundu a prchal dále. Bohuľel policie ho nebyla schopna dopadnout, ale jeden z policistů poznal pachatele. Další odcizené věci zatím nebyly nalezeny.

Fotografie nám poskytnul neznámý fotograf.aa


Ahoj všem.
8.1.2007 jsem zjistil ľe mi byla vykradena garáľ.
Pomozte mi najít auto Chrysler Voyager rok výroby 1992 bílé barvy SPZ 3T6 8899 na střeše je střešní box Thule, v zrcátkách jsou přidané blinkry, boční okna jsou tónovaná fólií, taľné zařízení a na zadním nárazníku jsou 4 čidla pro couvací radar.

Dále skútr Keeway ARN 125 červené barvy rok výroby 2004 SPZ 2T0 555, na nosiči je kufr s brzdovým světlem, v zrcátkách jsou blinkry a obrysová světla.

Jakékoli info buď na Policii nebo na číslo 603201436, 603201314.
Díky Radek Czyľ

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska