Mažoretky MK BALLERISIMO Hlučín přijímají nováčky do svých řad!

Září už klepe na dveře a právě se asi mnoho rodičů rozmýšlí, do jakého sportovního oddílu zapsat své dítě.

Pokud máte doma dcerku, která ráda tancuje, neustále se hýbe do rytmu a nevydrží dlouho sedět, rozhodně je pro ni právě mažoretkový sport tou nejlepší volbou. A proč? Moderní mažoretkový sport je v současné době velmi oblíbeným a rychle se rozvíjejícím sportem. Tancuje se na moderní hudbu, v choreografiích se hojně využívá také kromě taneční průpravy i gymnastika a hlavně balet. Mažoretkový sport je tedy dokonalým spojením elegance, radosti a krásy. O tom svědčí také fakt, že zájem o tento druh tance u děvčátek neustále roste. Ty nejlepší se mohou dostat až na Mistrovství České republiky, kde letos MK BALLERISIMO získalo 8 cenných kovů ve dvou výkonnostních třídách, nebo na Mistrovství Evropy, nebo dokonce i světa, kde právě letos zářil i tým MK BALLERISIMO z Hlučína! A právě pro holčičky, které by chtěly sbírat medaile, být krásné a úspěšné a zažít spoustu legrace, která k mažoretkám patří, se těší sportovně-taneční oddíl se zaměřením na mažoretkový sport - mažoretky MK BALLERISIMO HLUČÍN. Hlučínské mažoretky z Ballerisima patří v součastnosti mezi jeden z největších mažoretkových klubů v České republice, zároveň také nejúspěšnějších. Pyšní se mnoha medailemi z mezinárodních i celostátních soutěží, mezi letošní největší úspěchy patří zlatá medaile z finále Mistrovství České republiky. Na nováčky čeká mnoho vystoupení, soustředění, tréninků ale hlavně soutěže mažoretek. Hlavně pak zábava, nové kamarádky a skvělé zážitky.


Srdečně proto zveme všechna děvčata ve věku 4-15 let, které by s námi chtěly tancovat a také jejich rodiče na nábor, který se bude konat 1.září 2017 od 16:30 v tělocvičně základní školy dr. M. Tyrše v Hlučíně. Pokud nábor nestihnete, přihlásit se ještě můžete na emailu oddílu a přijít v úterý 5.9. od 16:00 na stejné místo. Více informací můžete získat na stránkách oddílu (www.ballerisimo.webnode.cz). 


Do mažoretek  BALLERISIMO HLUČÍN se doporučuje zapsat co nejdříve na emailu mazoretky-ballerisimo@seznam.cz z důvodu jistoty místa v sestavě.

Velmi se těšíme na nové naděje mažoretkového sportu.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska