Náš grunt otevřel novou prodejnu v Hlučíně!

Síť farmářských obchodů Náš grunt se opět rozšiřuje. Nyní bude sortiment kvalitních potravin dostupný také zákazníkům v Hlučíně. Těšit se mohou na pečivo ze známé Starobělské pekárny či sýry a mléčné produkty z Farma Zdeňka! Otevřeno bude každý všední den a v sobotu dopoledne!

V současné době provozuje Náš grunt 30 obchodů po celé České republice. Včera se k nim připojila další prodejna v Hlučíně. Bude se tak jednat – vedle Ostravy a Frýdku-Místku – již o čtvrtou prodejnu Náš grunt v Moravskoslezském kraji a celkově o jedenáctý obchod pod značkou Náš grunt na Moravě.

Stejně tak jako v jiných obchodech bude i tady na zákazníky čekat široký sortiment těch nejkvalitnějších farmářských a regionálních potravin. Bude možné zde zakoupit chléb a pečivo ze Starobělské pekárny, která navazuje na tradici započatou už v roce 1924. jejich chleby neobsahují umělá kypřidla ani žádné jiné přídavné látky, vyniká mezi nimi například žitná Starobělská „cihla“ nebo Starobělský „mouřenínek“ s celozrnnou moukou. Kromě toho zde budou k dostání mléčné výrobky z Farmy Zdeňka, které neobsahují žádné zbytečné chemické přísady. Proslavené jsou například jejich čerstvé sýry s bylinkami a kořením. A v neposlední řadě zde bude k dostání také kvalitní maso z Malokapacitních jatek Machač.

„Jsme velmi rádi, že můžeme přinést farmářské potraviny zákazníkům v Hlučíně. Doufáme, že si je zamilují stejně jako my,“ dodává hlučínská franšízantka Kateřina Sýkorová.

***

Společnost Náš grunt s.r.o. je ryze českou společností fungující na principu franšízy a vlastních kamenných obchodů. Společnost vznikla v roce 2010 a zaměřuje se na prodej tradičních českých potravin od malých a středních producentů. S tímto konceptem začala společnost jako první na domácím trhu a v současné době je největším provozovatelem sítě farmářských prodejen. 

Martina Bauerová
724 681 728
bauerova@nasgrunt.cz

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska