První "koláčobraní" na Hlučínsku

Novou, netradiční a hlavně voňavou akci "První koláčobraní na Hlučínsku" pořálo v neděli 20. 4. Kulturní centrum Hlučín.

Sestřih z akce naleznete na HLUCIN.TV - (www.hlucin.tv)
 
Novou, netradiční a hlavně voňavou akci "První koláčobraní na Hlučínsku" pořádá v neděli 20. 4. Kulturní centrum Hlučín. Na 13. hodinu sveze šest regionálních výrobců koláčů z Hlučína, Bolatic, Dolního Benešova, Kobeřic, Píště a Petřkovic do kulturního domu v Hlučíně tři tisíce kusů tohoto voňavého a oblíbeného pečiva. Na místě bude moľné koláče ochutnávat, koupit, objednat a také srovnávat. K poslechu i tanci bude hrát dechovka p.Hrubého. Slosovatelné vstupné je 30,- Kč.
Pečení koláčů má na Hlučínsku významnou tradici. Kulturní centrum pořádá kaľdý rok kurzy pečení pravých Hlučínských koláčů, o které je obrovský zájem - o kurzy i koláče.

Ing.Jarmila Harazinová
mluvčí města Hlučína
tel. 595 020 203
e-mail: harazinova@hlucin.cz

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska