Úspěch Hlučínské házené.

Starší žačky Handball klubu Hlučín reprezentovaly Moravskoslezský kraj .

Dne 17.11.2014 od 9:00 hod do 16:00 hod proběhl ve sportovní hale v Polance házenkářský kemp dívek ročníku 2000 – pro výběr házenkářských nadějí Nymburk ( leden 2015) a zároveň i ročník 2001 pro výběr do dvou družstev pro Česko–Slovenskou ligu za Moravskoslezský kraj. Z těchto dvou družstev vznikne a bude se tvořit družstvo, které pak bude Moravskoslezský kraj reprezentovat na Letní Olympiádě dětí a mládeže v červnu 2015 v Plzni.

Průběh a náplň kempu měl ukázat na jaké úrovni jsou hráčky Moravskoslezského kraje.

Bylo vybráno 28 hráček a z našeho klubu se do výběru probojovalo pět hráček. Adéla Kovalová, Andrea Skibová, Eliška Desortová, Eliška Mihačová a Štěpánka Czyžová.  Všech pět hráček bylo v družstvu Výběr Moravskoslezského  kraje 1 , které ve čtyřech turnajích vybojovalo celkové vítězství.

Tyto turnaje se hrály 14.12.2014 v Bytči/Slovensko, 3.1. a 25.1.2015 v  Polance a poslední turnaj byl odehrán 15.2.2015 v Trenčíně na Slovensku.

Velký dík za reprezentaci nejen Moravskoslezského kraje a i Handball klubu Hlučín patří nejen samotným hráčkám , ale i jejich trenérům.

http://hazenahlucin.cz/galerie/ceskoslovenska-liga-starsich-zacek-trencin-/52

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska