Český zahrádkářský svaz, ZO Hlučín-město

GPS:
Adresa:
Ostravská 8, Hlučín 748 01
Telefon:
+420 595 043 762
Email:
jansab@seznam.cz
Web:
Vedení:
Jana Sabolová

Český zahrádkářský svaz se skládá z jednotlivých základních organizací, které jsou regionálně sdruženy do územních rad. Centrálním článkem je však republiková rada ČZS. ČZS je určen pro všechny příznivce zahrádek, milovníky ovoce, zeleniny a pěstitele krásných květin. Sdružuje na 170 000 členů z celé České republiky v 3 000 základních a 16 specializovaných organizacích. ČZS je zájmové sdružení, které pomáhá svým členům s problémy vznikajícími v souvislosti se zahrádkářskou činností.
 
Český zahrádkářský svaz, ZO Hlučín - město spadá pod územní sdružení ČZS v Opavě. Své sídlo má na Ostravské ulici, kde se také nachází zahrádkářská prodejna. Ta je určena nejen pro zahrádkáře, ale také zájemce, kteří zde mohou dát k prodeji své výpěstky, ať už se jedná o ovoce, zeleninu, různé sazenice, semena, květiny atd. Nabízí také sortiment jako hnojiva, postřiky, sušené plody a květy, dušičkové a vánoční vazby, svíčky atd.
Zahrádkáři pořádají také dvakrát ročně zájezdy pro veřejnost a zahrádkářské výstavy. V době vánoční se již pravidelně koná adventní dílna, kde je možné zhlédnout ruční práce, vánoční dekorace, vazby aj.
 
 
Sídlo ČZS a prodejny Zahrádkář:
Ostravská 8
748 01  Hlučín
Tel.:  +420 595 043 762
 
Předseda ČZS Hlučín-město:
Jana Sabolová
Tel.:  +420 595 044 166
 

Mapa

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska