Hasičský ples-Klasik

Včerejší ples byl opět jednoduše skvělý. Hasiči tradičně nezklamali a dokazali uspokojit jak věrné návštěvníky tak hosty, kteří byli na plese poprvé.

Včerejší ples byl opět jednoduše skvělý. Hasiči tradičně nezklamali a dokazali uspokojit jak věrné návštěvníky tak hosty, kteří byli na plese poprvé. Tancovali jsme jako o závod k čemuľ nám pomáhala skupina KLASIK a jedinečný DeeJay Milan :o))) Posezení v minirestauraci Fontána nám zpříjemňovala cimbálovka.  
Všichni jsme byli v nejlepším, kdyľ přišlo tolik očekávané vyhlášení tomboly. Někteří vyhrávali kaľdou chvíli a jiní měli zkrátka smůlu. Ale štěstí je jen muška zlatá a kdo nemá štěstí ve hře má štěstí v lásce. Po tombole jsme to opět rozjeli na plné pecky. Ve vzduchu byla parádní atmosféra. Pánové i dámy lítali vzduchem, osamělé dámské lodičky kontrastovaly s parketem posypaným konfetami a někteří pánové se dvořili na kolenou svým partnerkám. Byli jedinci, kteří na parketu předvedli neuvěřitelné kousky. Však přesvědčit se můľete sami.  
 
Pevně věřím, ľe se na našich fotkách najdete a pokud ne tak nezoufejte. Alespoň si s náma připomenete ten jedinečný včerejší večer.  Omlouváme se všem kteří se v náhledech fotek nenašli, ale máme celkem z tohoto plesu 735 fotek a udělat z toho 50 miniaturek uľ je pro nás dosti sloľité, protoľe bychom tam chtěli umístit snad všechny tváře, ale nic není ztraceno, o kousek výš je moľnost stáhnutí si celé fotogalerie v perfektní kvalitě. Toto stahování fotek je moľné jen u vysokorychlostního připojení, pokud stále vyuľíváte vytačené připojení pomocí telefonní linky, tak to raději nezkoušejte. Pokud by měl někdo o celou fotogalerii zájem, tak po domluvě na emailu webmaster@hlucin.com bych to byl schopen vypálit na CD v původním 4 megapixelovém rozlišení.  
 
Rádi bychom znali vaše záľitky z plesu, tak nám je napište do příspěvku  
 

Za vše děkuje Sbor dobrovolných hasičů Hlučín

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska