Jak to teď vypadá v Hlučíně ...

Klasika. Všechny cesty na OKD neodhrabané. Mohli byste prosím odklidit lidem i ulice??? Kdyľ vidím jak odhrabávač jezdí po holé hlavní cestě tam a zpátky, tak pochybuji o efektivnosti této činnosti. 

Také jste dnes vykoukli ven a těšili se aľ pojede v téhle sněhové kalamitě do školy a do práce??? Já teda ano

Auta zasypána, cesty neodhrabané, střechy prohnuté. Sníh uľ ani není kam odhrabávat a téměř všude to vypadá stejně jako před koncem loňského roku.

Počítám, ľe nejhorší je to opět v Darkovičkách a Bobrovníkách kde stále není autobusová budka na zastávce.

Jiľ zítra má přijít oteplení. Takľe se těšíme aľ to všechno roztaje a voda nebude mít kam odtékat. Rovněľ má od zítřka pršet. Sníh na střechách bude tím pádem aľ 2x těľší, takľe shazujte shazujte, a» nám nikde nic v Hlučíně nespadne....

 

Klasika. Všechny cesty na OKD neodhrabané. Mohli byste prosím odklidit lidem i ulice??? Kdyľ vidím jak odhrabávač jezdí po holé hlavní cestě tam a zpátky, tak pochybuji o efektivnosti této činnosti. Místo toho lidé berou lopaty a odhrnují sníh i tam, kde jim to nepatří.

 

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska