Kam na oběd v Hlučíně?

Blíží se čas oběd a vy nevíte, nač máte chuť? Z čeho si vybrat? V Hlučíně tohle dilema pomáhá vyřešit obědový portál www.menicka.cz. Přináší polední menu hlučínských restaurací přehledně a na jednom místě. V přehledu je nyní na 13 gastronomických provozoven.

Menicka.cz fungují na území České republiky od roku 2003, tzn. jedná se o etablovaný subjekt na internetovém kolbišti. Databáze sčítá na takřka 4 000 aktivních gastronomických subjektů, které jsou součástí systému. Jedná se o přehled gastronomických provozů napříč celou Českou republikou, kde návštěvník nalezne aktuální polední nabídku svých oblíbených restaurací, také stálé jídelní lístky, připravované akce, fotografie a jiné doplňující informace.

 

„Naše služba je pro návštěvníka naprosto user friendly. Za pomocí jednoho kliknutí má k dispozici ucelený přehled všech meníčkových provozů, které může ve svém městě navštívit. Zápisy pravidelně aktualizujeme. Je pro nás prioritou, aby návštěvník za každých okolností nalezl to, co hledá,“ uvedl spoluzakladatel služby Jakub Lukáš.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska