Mateřská škola Dolní Benešov

GPS:
Adresa:
Osada Míru 514, Dolní Benešov, 747 22
E-mail:
dbskolka@volny.cz
Tel.:
+420 553 651 160
Web:
Vedení:
Mgr. Dagmar Kristová

Mateřská škola Dolní Benešov, Osada Míru, příspěvková organizace, je pětitřídní mateřskou školou s celodenním provozem -

• 4 třídy jsou umístěny v komplexu dvou dvoupodlažních budov v Dolním Benešově, Osada Míru
• 1 třída má sídlo v budově rodinného typu – v Zábřehu
• ve 2 třídách jsou soustředěny děti předškolní, 2 třídy navštěvují děti 3 - 4 leté, v Dolním Benešově mají jednotlivé třídy zapsáno 28 dětí, v Zábřehu je zapsáno 25 dětí.

•Vzdělávací činností se zabývá 10 pedagogických pracovnic, úklidem a výdejem stravy 5 správních zaměstnankyň, topení zajišťuje po dobu topné sezóny sezónní topič.

•Součástí mateřské školy je školní jídelna, která v hlavní činnosti připravuje stravu pro děti a zaměstnance naší mateřské školy, pro žáky a zaměstnance Základní školy Dolní Benešov a děti, žáky a zaměstnance Základní a Mateřské školy v Kozmicích. V rámci doplňkové činnosti vaří pro přihlášené občany z Dolního Benešova a Kozmic.

•Stravování zajišťuje vedoucí školní jídelny s kolektivem 5 zaměstnankyň.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Mapa

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska