Mažoretkou v BALLERISIMU může být i vaše dcerka!

Září už klepe na dveře a právě se asi mnoho rodičů rozmýšlí, do jakého kroužku či sportovního oddílu zapsat svoji ratolest.

Pokud vaše dcerka ráda tancuje, neustále se hýbe do rytmu a nevydrží dlouho sedět, rozhodně je pro ni právě mažoretkový sport tou nejlepší volbou. A proč? Mažoretky, které dříve představovaly pouze doprovod dechovek, jsou dnes již plnohodnotným sportem. Tancuje se na moderní hudbu, v choreografiích se hojně využívá také gymnastika a hlavně balet. Mažoretkový sport je tedy dokonalým spojením elegance, radosti a krásy. O tom svědčí také fakt, že zájem o tento druh tance u děvčátek neustále roste. Ty nejlepší se mohou dostat až na Mistrovství České republiky, Evropy nebo dokonce i světa! A právě pro holčičky, které by chtěly sbírat medaile, být krásné a úspěšné a zažít spoustu srandy, která k mažoretkám patří, se v Hlučíně otevírá sportovně-taneční oddíl se zaměřením na mažoretkový sport - MAŽORETKY
MK BALLERISIMO HLUČÍN. "Děti čeká mnoho vystoupení, soustředění, tréninků ale hlavně soutěže jako je Mistrovství České republiky", prozrazuje Karin Wronová - trenérka mažoretek Ballerisimo Hlučín a také držitelka mnoha titulů, například Mistryně České republiky. 

Srdečně proto zveme všechna děvčátka ve věku 5-10 let, které by s námi chtěly tancovat a také jejich rodiče na nábor, který se bude konat 8.září 2015 od 16:00 v tělocvičně základní školy dr. M. Tyrše v Hlučíně. Více informací můžete získat na stránkách oddílu (www.ballerisimo.webnode.cz). 
Do mažoretek se doporučuje zapsat co nejdříve na emailu mazoretky-ballerisimo@seznam.cz z důvodu jistoty místa v sestavě.

Velmi se těšíme na nové naděje mažoretkového sportu.
 

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska