Mažoretky z hlučínského MK BALLERISIMA odstartovaly novou sezónu!

Náboru nových členek, který se konal v úterý 8. září v tělocvičně základní školy dr. M. Tyrše v Hlučíně se účastnily bezmála tři desítky mažoretek se svými rodiči.

Přátelská atmosféra, která panovala v tělocvičně, vystavené kostýmy a medaile - to vše mohly zažít a vidět holčičky, které přišly do mažoretek Ballerisimo. Rodiče se dozvěděli užitečné informace o mažoretkovém sportu. Poté dostala děvčátka pasovací listinu. Tím se oficiálně staly členkami tanečního studia se zaměřením na mažoretkový sport - MK BALLERISIMO Hlučín. Na slavnostním zahájení nové sezóny nesměly chybět trenérky studia Karin Wronová, Sára Chovancová a Karolína Kasíková, vedoucí Karin Wronová st. a Marcela Hlinovská, ale také vzácní hosté jako ředitelka ZŠ dr. M. Tyrše paní Ivana Staňková, nebo paní zástupkyně ředitelky školy. Jsme velice rádi, že se v Hlučíně může rozvíjet tak krásný sport, jakým mažoretky jsou a držíme všem malým mažoretkám palce v soutěžní sezóně 2015/2016. Kdo nestihl úterní nábor nemusí zoufat. Mažoretky MK BALLERISIMO přijímají nové členky až do poloviny září. Zájemci se mohou hlásit na emailu mazoretky-ballerisimo@seznam.cz , nebo navštívit trénink v úterý od 16:00 a v pátek od 17:00 na ZŠ dr. M. Tyrše Hlučín. Jsou zvány všechny holčičky s ročníkem narození 2005-2011. Těšíme se! 

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska