První týden místostarostky Hlučína

První týden ve funkci má za sebou místostarostka Hlučína Blanka Kotrlová. Byl to hektický týden plný pracovních schůzek, jednání a nových kontaktů.

„V prvé řadě jsem se začala seznamovat se situací, se současným stavem a zavedenými postupy na městském úřadě. Zaměřila jsem se na odbory, které budu mít ve své gesci. S jednotlivými vedoucími postupně probírám činnost odborů v rámci jejich zaměření  - zajímají mě silné stránky i problémy, se kterými se potýkají,“ uvedla k uplynulým dnům místostarostka. "Následovat budou obdobná jednání s řediteli příspěvkových organizací. Osobní kontakt je pro mě důležitý. Můžeme diskutovat o problémech a volit optimální postup pro jejich řešení,“ dodala.
Místostarostka Blanka Kotrlová se věnovala také přípravě na zasedání rady a zastupitelstva města, seznamovala se s rozpracovanými projekty a jednala o různých možnostech spolupráce. Důležitým bodem jejího programu těchto dní je finální návrh rozpočtu města na příští rok. Na přípravě prosincového čísla Hlučínských novin se sešla s redakční radou v novém složení.
"Čeká nás spousta práce, ale důvěra občanů a mandát, který nám dali, mi dodává energii a je silnou motivací pro to, abychom se s problémy vypořádali a posunuli město dál," shrnula na závěr  místostarostka Blanka Kotrlová.
 

Jarmila Harazinová
zastupující mluvčí města Hlučína

 

 

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska