Restaurace Kamenec

GPS:
Adresa:
Kamenec 100, Jilešovice 747 92
Telefon:
+420 595 046 756, +420 731 533 969
Email:
info@penzionkamenec.cz
Web:
Vedení:
Jaromír Fukan

Restaurace a penzion KAMENEC *** se nachází v příjemném prostředí venkova v obci Jilešovice (cca 3 km od Hlučína)  u řeky Opavy v blízkosti jezera Štěrkovna (cca 1 km) Penzion v loveckém stylu s bezbariérovou restaurací, letní zahrádkou, sportovním vyžitím (tenisový kurt, fotbalové hřiště a beach volejbalové hřiště) a dětským hřištěm. Vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak i obchodní cesty.
 
UBYTOVÁNÍ: V našem penzionu nabízíme 3 kategorie pokojů: 2 třílůžkové standardní se společným sociálním zařízením, 3 dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením a 2 komfortně zařízené apartmány s vířivou vanou. Pokoje jsou s klimatizací.
RESTAURACE: Klimatizovaná bezbariérová restaurace je příjemně zařízena v loveckém stylu. V restauraci krb, TV, projektor s velkým projekčním plátnem. Kapacita 60 míst. Nabízíme denní menu, spoustu zvěřinových specialit, ale také domácích pokrmů z drůbeže, ryb, vepřového a hovězího masa. Dále v jídelníčku nabízíme pochoutky k pivu, poháry a dezerty a velký výběr alko i nealko nápojů.
SALONEK: Pro klidnou rodinnou oslavu, firemní akci či školení nabízíme salonek o kapacitě 20 míst. Možnost způjčení dataprojektoru jak pro salonek, tak i restauraci.
 
SPORTOVNÍ VYŽITÍ: tenisový kurt, fotbalové hřiště, beach volejbalové hřiště a dětské hřiště s průlezkami, houpadly, skluzavkami a pískovištěm.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Mapa

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska