Sdružení obcí Hlučínska ocenilo nejlepší pedagogy

28. březen si připomínáme výročí narození Jana Amose Komenského a v České republice je tento den na jeho památku věnován právě oslavám Dne učitelů.

Také na Hlučínsku na své pedagogy nezapomínají. Sdružení obcí Hlučínska si je velmi dobře vědomo důležitostí tohoto povolání, a proto každým rokem oceňuje vybrané pedagogy za jejich, zvlášť v dnešní době, nelehkou práci.

Ve čtvrtek 31. března tak mohlo být na zámku v Kravařích oceněno celkem 24 pedagogů ze škol a školských zařízení na Hlučínsku. Návrhy na ocenění mohli podat pedagogické kolektivy škol, členové školské rady, členové zastupitelstva a rady obcí a měst nebo ředitelé škol, a to ve dvou kategoriích.  7 pedagogů převzalo ocenění v I. kategorii „Výrazná pedagogická osobnost roku“ a 17 získalo ocenění ve II. kategorii „Ocenění za dlouholetou tvůrčí pedagogickou činnost“.

Ocenění pedagogům předával předseda SOH Mgr. Herbert Pavera a místopředsedové SOH Mgr. Monika Brzesková a Mgr. Pavel Paschek, kteří všem pedagogům poděkovali za jejich obětavou a příkladnou práci.

 

Foto: Pavel Straub

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska