Sportovně rekreační areál koupaliště Píšť

GPS:
Adresa:
Píšť 531, Píšť 747 18
Telefon:
+420 608 834 419, +420 775 366 255
Email:
info@koupaliste-pist.cz
Web:
Vedení:
Kamil Holuscha

Sportovně-rekreační areál koupaliště Píšť, nacházející se nedaleko města Hlučína, vám nabízí možnost příjemného prožití volného času i osvěžení v horkých letních dnech.
 
Od roku 1998 prošel areál koupaliště a minigolfu radikálními úpravami budov, bazénů i přilehlého prostranství. Čistota vody v bazénech je řešena novou moderní čističkou, která zabezpečuje stálou kvalitu vody, o čemž svědčí velká návštěvnost z širokého okolí.
 
V areálu najdete udržovanou travnatou plochu k opalování, tartanové hřiště k aktivnímu odpočinku, tenisové kurty pro milovníky sportu a samozřejmě i stánky s bohatým občerstvením. Ke koupání slouží dva nově zrekonstruované bazény - velký bazén (50 x 25 m) s hloubkovým rozsahem 0,9 - 2,2 m a malý (dětský) bazén (10 x 15 m) s hloubkovým rozsahem 0,15 - 0,60 m. Volný čas mohou návštěvníci všech generací také strávit v přilehlém areálu minigolfu s nočním osvětlením.
Pro návštěvníky jsou připraveny dostačujicí parkovací plochy s dohledem. Návštěvníci cestující hromadnou dopravou mohou využít spojení příměstské autobusové dopravy města Opavy a Ostravy, zastávka je přímo před koupalištěm.
 
 
(Text je převzat z propagačního materiálu koupaliště Píšť)
 

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek

Mapa

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska