Sráľka s vlakem

V sobotu 19. 6. 2010 v 19:41 nahlásil strojvůdce elektrického vlaku mířícího z Opavy do Českého Těšína sráľku s člověkem, který šel v tuto dobu po kolejišti, jak i potvrdili místní chataři. Strojvůdce na dotyčnou osobu začal troubit a aktivoval rychlobrzdu, poté slyšel jen dutý náraz na přední část vlaku.

V sobotu 19. 6. 2010 v 19:41 nahlásil strojvůdce elektrického vlaku mířícího z Opavy do Českého Těšína sráľku s člověkem, který šel v tuto dobu po kolejišti, jak i potvrdili místní chataři. Strojvůdce na dotyčnou osobu začal troubit a aktivoval rychlobrzdu, poté slyšel jen dutý náraz na přední část vlaku. Okamľitě neváhal a zavolal záchranné sloľky IZS (Hasiči ČD, Profesionální Hasiče HZS MSK PS Hlučín, Rychlá zdravotnická sluľba, Policie ČR, JSDH Hlučín, JSDH Dobroslavice, dráľní inspekce), které byly za pár minut na místě nehody. Okamľitě začalo detailní prohledávání hustě zarostnutého terénu metr po metru. Jednalo se o úsek asi 1500m mezi Jilešovicemi a Děhylovem, přesný název pro tuto chatovou oblast je Rybárna. Byl přivolán i policejní psovod, ale protoľe na vlaku nebyly ľádné známky nárazu (krev, promáčkliny, šmouhy, ….), pes nezachytil ľádnou stopu. Prohledávání komplikovalo i slepé rameno řeky Opavy, kde by případně mohla dopadnout osoba odhozená vlakem. Po 23 hodině přiletěl policejní vrtulník s termovizí z Prahy a začal prohledávat nepřístupný, hustě zarostený terén z ptačí perspektivy. Po hodině detailního prohledávání bylo pátrání po údajně sraľeném ukončeno se závěrem, ľe danou osobu se nepodařilo najít díky hustě zarostenému terénu popřípadě lepší variantě, ľe osoba se těšně vlaku vyhla a z místa odešla. Policie ČR nadále prošetřuje všechny moľné varianty.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska