Základní škola a mateřská škola Kozmice

GPS:
Adresa:
Por. Hoši 1, 747 11 Kozmice
E-mail:
skola@zskozmice.cz
Tel.:
+420 595 032 138
Web:
Vedení:
Mgr. Dagmar Herudková

Kozmická škola je příjemnou školou rodinného typu, kde mají žáci, učitelé, rodiče i obec k sobě blízko, což je jedním z největších kladů této školy.
ZŠ a MŠ Kozmice je příspěvkovou organizací. Sdružuje základní školu od 1. do 5. ročníku, po jedné třídě v ročníku, mateřskou školu, školní výdejnu a školní družinu. Ke sloučení s MŠ došlo v r. 2003 a od té doby je celá organizace právním subjektem.
Základní školu navštěvuje ve školním roce 2012/2013 celkem 81 dětí. Od září 2011 výuka probíhá podle školního vzdělávacího programu s motivačním názvem Tvořivá škola.

Mateřská škola má dvě oddělení s 56 dětmi. Pracuje se zde podle školního vzdělávacího programu „Barevný rok s pastelkou“.
Výchovně vzdělávací činnost zajišťuje 6 pedagogů v základní škole a 4 pedagogové ve škole mateřské. Nepovinnou výuku náboženství vyučuje externě farář místní římskokatolické farnosti.

Kontakt na MŠ:
tel: +420 595 032 141
web: www.mskozmice.cz
e-mail: ms.kozmice@seznam.cz

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Mapa

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska