Základní škola a mateřská škola Ludgeřovice

GPS:
Adresa:
Markvartovická 50/966, 747 14 Ludgeřovice
E-mail:
skola@ludgerovice.cz
Tel.:
+420 595 020 527
Web:
Vedení:
Mgr. Karel Moric

Základní škola a mateřská škola Ludgeřovice je samostatnou příspěvkovou organizací, jejimž zřizovatelem je obec Ludgeřovice.

Základní škola
Markvartovická 50, 747 14 Ludgeřovice
Je umístěna na ulici Markvartovické a poskytuje vzdělání od 1. do 9. ročníku. Školní vzdělávací program s názvem Škola pro všechny se zaměřuje na vedení žáků k umění učit se. Jeho provořadým cílem je umožnit žákovi srovnávání integrovaných poznatků z různých úhlů pohledu, posilovat odhalování vztahů, souvislostí, myšlenkových proudů a vývojových trendů.

Mateřská škola
Vrablovec 26/384, 747 14 Ludgeřovice
Tel.: 595 043 306, 720 647 599
E-mail: msvrablovec@ludgerovice.cz

Vedoucí učitelka mateřské školy: Bc.Pavla Olšáková
Mateřská škola se nachází ve středu Vrablovce, který je součástí Ludgeřovic. Je umístěna v klidném prostředí a obklopena lesy, které jsou využívány ke krásným procházkám.
Děti mohou trávit čas na školní zahradě, která je velice pěkně vybavena průlezkami, věží s houpacím mostem, koníky na pružině, kolotočem, houpačkami, zahradním domečkem, dřevěnou sestavou k prolézání a houpání, pískovištěm, spoustou kol, koloběžek a tříkolek.

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Mapa

Sdílejte na facebooku

QR Code
Počasí na Hlučínsku
Počasí Hlučín - Slunečno.cz
Naši partneři
Moravskoslezský kraj MAS Hlučínsko Hlučínsko Zapad Státní font životního prostředí Euroregion Silesia Muzeum Hlučínska